24 новембра, 2018 Vesti Нема коментара

Novogodišnji praznici su sezona radosti i darivanja, vreme sreće i uživanja. Vreme koje provedite sa prijateljima i porodicom, vreme za odmor i novogodišnje odluke. Međutim, mnoge od ovih stvari se izgube tokom praznične jurnjave i gužve i kada nastupi panika u potrazi za idealnim novogodišnjim poklonima i ostane malo vremena za pripremu doma za proslavu.

Nadamo se da ćemo uspeti da ovo promenimo tako što ćemo Vas voditi kroz odluke i pomoći da napravite zdravije izbore tokom praznika. U ponedeljak, 26. novembra počinjemo kampanju #RazmisliPaKupi na našoj Facebook stranici o štetnim hemikalijama u proizvodima tokom novogodišnjih praznika. Informisaćemo Vas o ovoj temi i davati savete i preporuke kako da napravite bolje izbore u novogodišnjoj kupovini i pripremi za praznike! Pratite našu Facebook stranicu!


Ova kampanja se sprovodi na evropskom nivou u okviru projekta NonHazCity i u saradnja sa: @bef.deutschland @coalitioncleanbaltic @pagalvok.lt @www.bef.ee @beflatvia @Неруш @ecopartnerstvo @Giftfrittstockholm @giftfrittvasteras @PKEGdansk @EkoAgora @nonhazcity @miastonadetoksie @alhem @eestirohelineliikumine @Lietuvos Gamtos Fondas @KaliningradskoeDvizenieZelenaaPlaneta

Objavjeno od sandra